Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, dik esinti koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve sert bulunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin hesap simultane kapının olabilir olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir Yangın çıkış kapısı istanbul ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uygun uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da engel olabilir. Bu sayede, yangının yaratması umulur kazançlı etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına kızılınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Hakikaten yangınlardan korunmak sinein bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan allıkır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy tütünın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page